Beauty Case Cobalt

€--,--
In backorder
Artikelcode BECCOLGCOB
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Deze kobalt blauwe beauty case komt altijd van pas! Gebruik hem als toilettas, make-up of als handig etui. In verschillende maten verkrijgbaar.

Deze kobalt blauwe beauty case komt altijd van pas! Gebruik hem als toilettas, voor het bewaren van je make-up of als handig etui. De beauty case is gemaakt van wasbaar papier en is voorzien van leren koortjes aan de rits. 

De beauty case komt uit Italië en is gemaakt met liefde & zorg voor mens, natuur en dier. De case is handgemaakt van wasbaar papier AGGO®. Dit papier van 100% natuurlijke vezels heeft de look & feel van leder, maar is geheel zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd. Alle producten van Uashmama zijn dan ook ‘groen’ gecertificeerd. Lees er hier meer over. Voor de kleuring worden plantaardige kleurstoffen gebruikt.

Deze case is verkrijgbaar in verschillend kleuren en maten.

Afmetingen (lxdxh)
- Small: 14 x 6,5 x 9 cm
- Medium: 16 x 6,5 x 11 cm
- Large: 23 x 7 x 14,5 cm

Care
Mocht er per ongeluk een vlek op komen, geen probleem. Wij raden aan de toilettas met de hand te wassen en plat te laten drogen.

De producten van Uashmama zijn handgemaakt en daarom allen uniek. Hierdoor kunnen kleuren en maten iets afwijken van de tekst en foto’s.