Capri Bag Metallic

€--,--
In backorder
Artikelcode CPBMTUNPEL
Deze casual metallic rugzak Capri van Uashmama is gemaakt van wasbaar papier met katoenen schouderhengsels en lederen sluiting.

Deze casual metallic rugzak Capri van Uashmama is gemaakt van wasbaar papier met katoenen schouderhengsels en lederen sluiting. Door het materiaal is de tas licht in gewicht en kan hij tegen een regenbui. De rugzak is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Deze rugzak komt uit Italië en is gemaakt met liefde & zorg voor mens, natuur en dier. De metallic tas is handgemaakt van wasbaar papier AGGO®. Dit papier van 100% natuurlijke vezels heeft de look & feel van leder, maar is geheel zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd. Alle Uashmama producten zijn dan ook ‘groen’ gecertificeerd. Lees er hier meer over. Voor de kleuring van de tassen worden plantaardige kleurstoffen gebruikt.  

Afmetingen (lxbxh)
De rugzak Capri is verkrijgbaar in diverse kleuren en heeft de volgende afmeting:
22 x 22 x 48 cm


Care
Mocht er per ongeluk een vlek op de tas komen, geen probleem. Hij kan namelijk gewassen worden. Wij raden aan hem met de hand met een licht sopje te wassen en hem plat te laten drogen. Lederen details kunnen niet gewassen worden.  


De tassen van Uashmama zijn handgemaakt en daarom allen uniek. Hierdoor kunnen kleuren en maten iets afwijken van de tekst en foto’s.