Otti Bag Platino

€--,--
In backorder
Artikelcode OTBMTUNPLA
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
De handtas Otti heeft een champagne gouden kleur en is door het formaat en lichte gewicht een fijne tas die je overal mee naartoe neemt.

De handtas Otti heeft een champagne gouden kleur en is door het formaat en lichte gewicht een fijne tas die je overal mee naartoe neemt. De tas is gemaakt van wasbaar papier met lederen hengsels. Naast de korte hengsels heeft deze gouden handtas een afneembaar lang schouderhengsel van wasbaar papier. Binnenin de Otti zit een handig vak met rits.

Deze handtas komt uit Italië en is gemaakt met liefde & zorg voor mens, natuur en dier. De tas is handgemaakt van wasbaar papier AGGO®. Dit papier van 100% natuurlijke vezels heeft de look & feel van leder, maar is geheel zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd. Alle Uashmama producten zijn dan ook ‘groen’ gecertificeerd. Voor de kleuring van de tassen worden plantaardige kleurstoffen gebruikt.  

Afmetingen (B x D x H)
De champagne kleurige Otti heeft de volgende afmeting:

  • 32 x 7 x 35 cm
  • Lengte schouderhengsel: 100 cm


Care

Mocht er per ongeluk een vlek op de tas komen, geen probleem. Hij kan namelijk gewassen worden. Wij raden aan hem met de hand met een licht sopje te wassen en hem plat te laten drogen. Lederen details kunnen niet gewassen worden.  


De tassen van Uashmama zijn handgemaakt en daarom allen uniek. Hierdoor kunnen kleuren en maten iets afwijken van de tekst en foto’s.