Paper Bag Square Tec Camel

€--,--
Nabestelling
Artikelcode PAQTELPCAM
Deze vierkante paper bag van Uashmama heeft een camel kleur met tec coating. Verkrijgbaar in diverse maten.

Deze ronde paper bag van Uashmama heeft een camel kleur. De zak heeft een extra coating, genaamd tec, waardoor deze ook geschikt is voor buiten of in wat vochtigere ruimtes zoals de badkamer.

De paper bag komt uit Italië en is gemaakt met liefde & zorg voor mens, natuur en dier. De bag is handgemaakt van wasbaar papier AGGO®. Dit papier van 100% natuurlijke vezels heeft de look & feel van leder, maar is geheel zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd. Al onze producten zijn dan ook ‘groen’ gecertificeerd. Lees er hier meer over. Voor de kleuring van de zakken worden plantaardige kleurstoffen gebruikt.  

De tec coating geeft de bag aan binnen -en onderkant een glanzend laagje en kan daardoor nog beter tegen vocht. Bovendien is de ronde zak super sterk. Je kunt ze dan ook voor veel verschillende doeleinden gebruiken, zoals voor het opbergen van accessoires, als bloempot of voor het bewaren van badkamerartikelen.

Afmetingen (Ø x H)
De ronde tec paper bag is verkrijgbaar in onderstaande maten. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste grootte, hebben wij per bag voorbeelden genoemd waarvoor je hem kunt gebruiken.

  • SMALL – 14 x 24 cm
    Gebruik dit formaat voor een klein plantje, tandpasta’s of voor tuinaccessoires.
  • MEDIUM – 19 x 30 cm
    Berg er badkamerartikelen zoals doucheschuim in op of serveer er je broodjes in.
  • LARGE – 28 x 48 cm
    De large kun je bijvoorbeeld gebruiken als plantenpot op het terras.  

Bepaal de hoogte van de paper bags zelf door de rand om te rollen. De bovenstaande maten gelden als de paper bags nog niet gerold zijn.

De producten van Uashmama zijn handgemaakt en daarom allen uniek. Hierdoor kunnen kleuren en maten iets afwijken van de tekst en foto’s.

Care
Mocht er per ongeluk een vlek op komen, geen probleem. Door de tec coating kun je ze eenvoudig afnemen met een vochtige doek. De paper bags kunnen tevens gewassen worden Was ze op maximaal 30°C of met de hand en laat ze plat drogen. 

Gebruik je de bag als bloempot? Zet er dan wel een dichte binnenpot in. De bags zijn weersbestendig, maar helaas niet waterdicht.