Wallet Mammuth Dark Grey

€--,--
Niet op voorraad
Artikelcode WALELUNCAC
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Portemonnee Elephant is er in diverse kleuren en gemaakt van wasbaar papier Aggo met ruwe afwerking waardoor het lijkt op de huid van een olifant.

Deze portemonnee Elephant van het merk Uashmama is in diverse kleuren verkrijgbaar. De portemonnee is gemaakt van wasbaar papier Aggo met ruwe afwerking waardoor het lijkt op de huid van een olifant. De acht vakjes zijn perfect voor het bewaren van pasjes. Daarnaast heeft de portemonnee Elephant twee grote insteekvakken. Ook ideaal te gebruiken als kleine clutch en voor je mobiele telefoon.

De portemonnee komt uit Italië en is gemaakt met liefde & zorg voor mens, natuur en dier. Hij is handgemaakt van wasbaar papier AGGO® met de speciale ‘Elephant’ afwerking. Dit papier van 100% natuurlijke vezels heeft de look & feel van leder, maar is geheel zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd. Alle Uashmama producten zijn dan ook ‘groen’ gecertificeerd. Lees er hier meer over. Voor de kleuring worden plantaardige kleurstoffen gebruikt.  

Afmetingen (lxbxh)
10,5 x 17,5 cm

Care
Mocht er per ongeluk een vlek op komen, geen probleem. Wij raden aan de portemonnee met de hand met een licht sopje te wassen en hem plat te laten drogen. Lederen details kunnen niet gewassen worden.  

De producten van Uashmama zijn handgemaakt en daarom allen uniek. Hierdoor kunnen kleuren en maten iets afwijken van de tekst en foto’s.