Cushion Nuvola

€--,--
In backorder
Artikelcode CUSNULGASI
Dit sierkussen Nuvola van Uashmama is een trendy accessoire voor in je woonkamer of slaapkamer. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.
In winkelwagen

Dit sierkussen Nuvola van Uashmama is een trendy accessoire voor in je woonkamer of slaapkamer. De zilveren coating heeft een stoere vintage look. Op z’n Italiaans ook wel ‘nuvola’, wat wolk betekent.

De kussenhoes komt uit Italië en is gemaakt met liefde & zorg voor mens, natuur en dier. Hij is handgemaakt van wasbaar papier AGGO®. Dit papier van 100% natuurlijke vezels heeft de look & feel van leder, maar is geheel zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd. Alle producten zijn dan ook ‘groen’ gecertificeerd. Lees er hier meer over. Voor de kleuring van de kussenhoezen worden plantaardige kleurstoffen gebruikt.    

Het sierkussen wordt exclusief binnenkussen geleverd.

Afmetingen (L x B)
Dit sierkussen is verkrijgbaar in de maten:

  • Small – 40 x 40 cm 
  • Medium – 50 x 50 cm
  • Large – 60 x 60 cm


Care

Mocht je de sierkussenhoes willen wassen? Dat kan! Was de hoes op 30oC of met de hand met een milde zeep en laat hem vervolgens plat drogen.