Over Moes & Griet

Wij, Moeder Marion en dochter Annelot oftewel Moes & Griet, zijn exclusief distributeur van de inmiddels behoorlijk uitgegroeide lijn UASHMAMA® producten. Een productlijn met allerlei soorten zakken, tassen en accessoires, gemaakt van papier dat lijkt op leer en wasbaar is al stof. ‘Met liefde ambachtelijk bedacht en gemaakt.’

Thuis waren wij altijd al bezig met inrichten en stylen. Wij woonden in een monumentaal pand. Dat hebben wij volledig in de oude stijl hersteld. Steeds weer aanpassen, mooie sferen bij elkaar zoeken. Hier merkten wij dat wij een gedeelde passie voor interieur en styling hebben. Wij zijn visueel ingesteld met een sterk gevoel voor wat wij mooi vinden. Tijdens vakanties was de inrichting van een restaurant bepalend of wij er gingen eten.

Terwijl Annelot evenementenorganisatie studeerde en Marion bij de omroep werkte, werd veel van onze beschikbare tijd besteed aan interieuradviezen voor familie, vrienden en bekenden. Dat was toen al geweldig om te doen. Wij gingen op bezoek bij vrienden in het Italiaanse Lucca (Toscane) om hen te helpen bij het inrichten van hun huis. Al zittend op een terras in het oude centrum van dat stadje, de historische arena, viel ons oog op een bijzonder winkeltje. Daar zagen wij voor het eerst de producten van UASHMAMA®. Stijlvolle producten gemaakt van wasbaar papier. De vertaling van onze passie: een blijvend unieke beleving die wij kunnen delen met iedereen om ons heen.

Wij wilden niets liever dan samen een bedrijf starten waarbij wij mensen blij maken met de producten van UASHMAMA® en ons stylingadvies. In april 2012 werd onze droom werkelijkheid met de start van Moes & Griet, waarbij wij exclusief distributeur van UASHMAMA® in de Benelux werden.

Sinds de start hebben wij ruim 200 verkooppunten en treden wij op als styling- en adviesbureau voor het inrichtingen van huizen, (thema)projecten en events.
Onze ideeën blijven groeien en wij zien nog elke dag nieuwe mogelijkheden.


To be continued…  

Liefs,
Moes & Griet