Laundry Bag Zaino (Backpack)

€--,--
In backorder
Artikelcode LAZBAUNAVA
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Unieke was- & opbergmand van het merk UASHMAMA®. Geef uw badkamer een sfeervolle uitstraling met deze stoere wasmand of gebruik hem als stylish opbergmand voor speelgoed of plaids. Door de katoenen banden makkelijk mee te nemen.
Size guide
Levertijd: 3-4 weken

We hebben de waszak, een van onze favoriete en best verkochte producten, meegenomen en opnieuw ontworpen tot een draagbare tas!
Neem hem mee naar de sportschool, de lokale markt, de strandtrip of de kruidenierswinkel.
Het is ook geweldig voor de student die een gemakkelijk draagbare waszak nodig heeft om van de slaapzaal naar de wasruimte te gaan (of wie houden we voor de gek - om mee terug te nemen naar mama).

Onze Laundry Zaino heeft verstelbare rugbanden die als rugzak gedragen kunnen worden, kliksluitingen aan de voorkant die ervoor zorgen dat de tas gesloten is wanneer hij gedragen wordt, en een platte bodem die het makkelijker maakt om op te staan wanneer hij vol zit met producten van de markt of wasgoed dat klaar is voor de was.


Afmetingen:
25 x 31 x 58cm (bxlxh)

Care:
Mocht er per ongeluk een vlek op komen, geen probleem. De opbergmand kan namelijk goed tegen water en kan eenvoudig met de hand gewassen worden.