PANAREA Small - Nieuwe editie

€--,--
Niet op voorraad
Artikelcode PNRMTSMPLA
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Functioneel, stijlvol & tijdloos, dat is deze beauty case Panarea in oud roze. De case is perfect voor het bewaren van make-up en toiletspullen.

Functioneel, stijlvol & tijdloos, dat is deze Uashmama beauty case Panarea. De case is perfect voor het bewaren van make-up en toiletspullen. Een echte musthave voor mee op vakantie of tijdens een weekend weg. 

PANAREA SMALL organizer helpt om efficiënt ruimte te besparen, perfect voor het organiseren van uw bagage door kleding, schoenen, elektronische accessoires, make-up items, sieraden en ondergoed op te bergen. Praktisch, licht en gemakkelijk schoon te maken. Met PANAREA kunt u uw persoonlijke spullen op orde houden op reis of thuis, in uw kasten. Gemaakt van afwasbaar papier AGGO® en met een gekleurd streeppatroon aan de binnenkant. Reis in stijl, reis met UASHMAMA® * ritssluiting * gestreepte gevoerde binnenkant **PRODUCT SOLD INDIVIDUALLY** *


W 19 x D 15 x H 17 cm

Mocht je de beauty case willen wassen? Dat kan! Was hem met de hand met een milde zeep en laat hem vervolgens plat drogen. Let op, de lederen details kunnen niet gewassen worden.