Beauty Case Black

€--,--
6 Op voorraad
Artikelcode BECBAMDBLA
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Deze zwarte beauty case komt altijd van pas! Gebruik het als toilettas, make-up of als een handige hoes. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Deze zwarte beauty case komt altijd van pas! Gebruik het als toilettas, voor het opbergen van je make-up of als een handig etui. De beauty case is gemaakt van wasbaar papier en heeft leren riemen aan de rits.

De beauty case komt uit Italië en is gemaakt met liefde en zorg voor mensen, de natuur en dieren. De tas is handgemaakt van wasbaar papier AGGO®. Dit 100% natuurlijke vezelpapier heeft de look & feel van leer, maar wordt volledig zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook bekend als cellulose, zijn afkomstig van broedbomen uit Noord-Europa, waar ontbossing onder controle is. Alle Uashmama-producten zijn daarom 'groen' gecertificeerd. Lees het hier meer. Plantaardige kleurstoffen worden gebruikt voor het kleuren.

Deze hoes is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Afmetingen (lxdxh)
- Klein: 14 x 6,5 x 9 cm
- Medium: 16 x 6,5 x 11 cm
- Groot: 23 x 7 x 14,5 cm

Zorg
Als er per ongeluk een vlek is, geen probleem. We raden aan de toilettas met de hand te wassen en vlak te laten drogen.

De Uashmama-producten zijn handgemaakt en daarom allemaal uniek. Als gevolg hiervan kunnen kleuren en formaten enigszins afwijken van de tekst en foto's.