CARRY ONE COLORED

€--,--
1 Op voorraad
Artikelcode CAOCOUNCOG
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
De casual shopper Carry One is gemaakt van wasbaar papier en katoen. De Carry One heeft één schouderhengsel en is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Deze casual shopper Carry One Large van Uashmama is gemaakt van de natuurlijke producten wasbaar papier en katoen. De Carry One Large heeft één katoenen schouderhengsel en is in diverse kleuren verkrijgbaar. Bepaal de hoogte van de tas zelf door de rand om te rollen. Naast tas is de Carry ook perfect te gebruiken als waszak of opbergmand.

Afmetingen (lxbxh)
30x30x60 cm

De Carry shopper komt uit Italië en is gemaakt met liefde & zorg voor mens, natuur en dier. De tas is handgemaakt van wasbaar papier Aggo en katoen. Het papier van 100% natuurlijke vezels heeft de look & feel van leder, maar is geheel zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd. Alle producten van Uashmama zijn dan ook ‘groen’ gecertificeerd. Lees er hier alles over. Voor de kleuring van de tassen worden plantaardige kleurstoffen gebruikt.


Care
Mocht er per ongeluk een vlek op komen, geen probleem. De tas kan namelijk gewassen worden. Machinewas is mogelijk, maar wij raden aan de tas met de hand te wassen en plat te laten drogen.


De producten van Uashmama zijn handgemaakt en daarom allen uniek. Hierdoor kunnen kleuren en maten iets afwijken van de tekst en foto’s.