Gimi Large

€--,--
2 Op voorraad
Artikelcode GIMLULGAVA
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
De Gimi Lux is een fijn etui die je kunt gebruiken voor al je beauty producten, toiletspullen of pennen. In diverse kleuren verkrijgbaar.

De Gimi Lux is een fijn etui die je kunt gebruiken voor al je beauty producten, toiletspullen of pennen. Daarnaast maakt de Gimi je outfit compleet wanneer je hem gebruikt als stijlvolle clutch. Het etui is gemaakt van wasbaar papier, met Lux bewerking. Door deze bewerking is hij vuil- en waterafstotend. Het lederen koortje aan de rits maakt de Gimi helemaal af. 

Het etui komt uit Italië en is gemaakt met liefde & zorg voor mens, natuur en dier. Hij is handgemaakt van wasbaar papier AGGO®. Dit papier van 100% natuurlijke vezels heeft de look & feel van leder, maar is geheel zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd. Alle Uashmama producten zijn dan ook ‘groen’ gecertificeerd. Lees er hier meer over. Voor de kleuring van de items worden plantaardige kleurstoffen gebruikt.

Afmetingen (lxb)
23 x 16 cm

Care
Mocht er toch een vlek op komen, dan is deze makkelijk te verwijderen met water en een licht sopje.