Gimi Purse Metallic

€--,--
In backorder
Artikelcode GIMMTSMPEL
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Bewaar muntgeld of sleutels in dit portemonneetje Gimi Metallic Small. Handig voor een avond uit of voor in de tas. In diverse metallic kleuren verkrijgbaar.

Bewaar muntgeld of sleutels in dit portemonneetje Gimi Metallic Small. Handig voor een avond uit of voor in de tas. De Gimi is gemaakt van wasbaar papier met metallic coating en Lux bewerking. Lux papier is gewaxd, gewassen en nogmaals gewaxd waardoor het een leder look heeft, maar soepeler en zachter is dan de andere papier bewerkingen en tevens zeer waterafstotend is. 

Deze Uashmama portemonnee komt uit Italië en is gemaakt met liefde & zorg voor mens, natuur en dier. Het portemonneetje is handgemaakt van wasbaar papier AGGO® met lux bewerking. Dit papier van 100% natuurlijke vezels heeft de look & feel van leder, maar is geheel zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd. Alle Uashmama producten zijn dan ook ‘groen’ gecertificeerd. Lees er hier meer over. Voor de kleuring van de items worden plantaardige kleurstoffen gebruikt.

Afmetingen (lxb)
10 x 6,5 cm