Lollie Bag Small Basic

€--,--
In backorder
Artikelcode LOLBASMAVA
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Een leuk bakje voor je sieraden, voor het serveren van brood of voor op je bureau… de small Lollie opbergbakjes van Uashmama zijn super multifunctioneel.

Een leuk bakje voor je sieraden, voor het serveren van brood of voor op je bureau… de small Lollie opbergbakjes van Uashmama zijn super multifunctioneel. De Lollie’s zijn geheel gemaakt van wasbaar papier en dus 100% vegan.

De opbergbakjes komen uit Italië en is gemaakt met liefde & zorg voor mens, natuur en dier. De Lollie is handgemaakt van wasbaar papier AGGO®. Dit papier van 100% natuurlijke vezels heeft de look & feel van leder, maar is geheel zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd. Alle Uashmama producten zijn dan ook ‘groen’ gecertificeerd. Lees er hier meer over. Voor de kleuring worden plantaardige kleurstoffen gebruikt.  

De opbergbakjes zijn er in diverse kleuren en maten & rol ze op zoals jij het wilt.

Afmetingen (lxbxh)
Small: 9 x 9 x 4 cm

Alle maten:
S 9 x 9 x 4 cm
M 11,5 x11,5 x,4,5 cm
L 14,5 x 14,5 x 5,5 cm
L+ 18 x 18 x 8 cm
XL 23 x 23 x 8 cm

Care
Komt er een vlek op je Lollie bakje, geen probleem. Hij kan namelijk gewassen worden. Wij raden aan hem met de hand met een licht sopje te wassen en hem plat te laten drogen.

De tassen van Uashmama zijn handgemaakt en daarom allen uniek. Hierdoor kunnen kleuren en maten iets afwijken van de tekst en foto’s.