Lunch Bag + Handle Metallic

€--,--
In backorder
Artikelcode LCTMTUNPEL
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Een knipoog naar de papieren lunchtas, maar wel een die te zien is. Deze lunchtas wasbaar papier is verkrijgbaar in verschillende metallic kleuren.

Deze tas is een knipoog naar de papieren lunchtas, maar er is er wel een te zien. De lunchtas van Uashmama is een unieke schoudertas gemaakt van wasbaar papier en gedragen door zowel dames als heren. Neem de lunchzak mee tijdens een werkafspraak, lunchtijd of als een informele avondtas. De leren riemen zijn een stoer detail. De schouderriem is verstelbaar en afneembaar. De tas heeft een magnetische sluiting.

Afmetingen (lxdxh)
24 x 15 x 28 cm

De lunchtas komt uit Italië en is gemaakt met liefde en zorg voor mens, natuur en dieren. Het is handgemaakt van wasbaar papier AGGO® en leer. Het 100% natuurlijke vezelpapier heeft de look & feel van leer, maar wordt volledig zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook bekend als cellulose, zijn afkomstig van broedbomen uit Noord-Europa, waar ontbossing onder controle is. Alle Uashmama-producten zijn daarom 'groen' gecertificeerd. Lees er hier alles over. Plantaardige kleurstoffen worden gebruikt voor het kleuren van de zakken.

Zorg

Als er per ongeluk een vlek is, geen probleem. De tas kan worden gewassen. Wassen in de machine is mogelijk, maar we raden aan de tas met de hand te wassen en vlak te laten drogen.


De Uashmama-producten zijn handgemaakt en daarom allemaal uniek. Als gevolg hiervan kunnen kleuren en formaten enigszins afwijken van de tekst en foto's.