SALE! Paper Bag Intrecciato Small Colored

€--,--
1 Op voorraad
Artikelcode CEICOSMTOS
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Doordat het papier gevlochten is heeft deze paper bag van Uashmama een geheel andere uitstraling dan de paper bag original. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Hoe gaaf is deze gevlochten paper bag small van Uashmama? Doordat het papier gevlochten is, of op z’n Italiaans gezegd ‘intrecciato’, heeft dit kleine opbergmandje een geheel andere uitstraling dan de paper bag original. Welke kleur is jouw favoriet?

De paper bag komt uit Italië en wordt gemaakt met liefde & zorg voor mens, natuur en dier. De bag is handgemaakt van wasbaar papier AGGO®. Dit papier van 100% natuurlijke vezels heeft de look & feel van leder, maar is geheel zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd. Al onze producten zijn dan ook ‘groen’ gecertificeerd. Lees er hier meer over. Voor de kleuring van de zakken worden plantaardige kleurstoffen gebruikt.  

De paper bags zijn bovendien waterbestendig en super sterk. Je kunt ze dan ook voor veel verschillende doeleinden gebruiken, zoals voor het opbergen van accessoires, als bloempotje of voor het serveren van broodjes.


Afmetingen
(L x B x H)
10,5 x 10,5 x 9 cm


Care

Mocht er per ongeluk een vlek op komen, geen probleem. De paper bags kunnen namelijk gewassen worden. Was ze op maximaal 30°C of met de hand. 

Gebruik je de bag als bloempotje? Zet er dan wel een dichte binnenpot in. De bags zijn niet waterdicht en kunnen helaas niet een lange tijd nat blijven.


De producten van Uashmama zijn handgemaakt en daarom allen uniek. Hierdoor kunnen kleuren en maten iets afwijken van de tekst en foto’s