Paper Bag Square Tec Naturel

€--,--
1 Op voorraad
Artikelcode PAQTELPAVA
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Deze vierkante paper bag van Uashmama is naturelkleurig en voorzien van een tec coating. Verkrijgbaar in diverse maten.

Deze vierkante paper bag van Uashmama is naturelkleurig. Deze bag is voorzien van een extra coating, genaamd tec, waardoor de zak ook geschikt is voor buiten of in wat vochtigere ruimtes zoals de badkamer.

De paper bag komt uit Italië en is gemaakt met liefde & zorg voor mens, natuur en dier. De bag is handgemaakt van wasbaar papier AGGO®. Dit papier van 100% natuurlijke vezels heeft de look & feel van leder, maar is geheel zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd. Al onze producten zijn dan ook ‘groen’ gecertificeerd. Lees er hier meer over. Voor de kleuring van de zakken worden plantaardige kleurstoffen gebruikt.  

De tec coating geeft de naturel bag aan binnen -en onderkant een glanzend laagje en kan daardoor nog beter tegen vocht. Bovendien is de vierkante zak super sterk. Je kunt hem dan ook voor veel verschillende doeleinden gebruiken, zoals voor het opbergen van accessoires, als bloempot of voor het bewaren van badkamerartikelen.


Afmetingen (L x B x H)
Deze vierkante tec paper bag is verkrijgbaar in onderstaande maten. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste grootte, hebben wij per bag voorbeelden genoemd waarvoor je hem kunt gebruiken.

 • SMALL - 10,5 x 10,5 x 24 cm
  Gebruik dit formaat voor crèmes en tandpasta’s in de badkamer of voor een klein plantje op de tuintafel.
 • LARGE PLUS - 15 x 15 x 15 cm
  Een fijne opberger voor bijvoorbeeld speelgoed of schoonmaakmiddelen.  
 • XLARGE – 21 x 21 x 48 cm
  Deze wat hogere zak kan gebruikt worden als prullenmand of plantenpot op het terras.
 • XXLARGE – 30 x 30 x 72 cm
  Gebruik deze grote XXL bag in de woonkamer of tuin voor kussens en plaids of groot speelgoed. Tevens is hij perfect als wasmand. Opgeruimd staat netjes!

Bepaal de hoogte van de paper bags zelf door de rand om te rollen. De bovenstaande maten gelden als de paper bags nog niet gerold zijn.


Care
Mocht er per ongeluk een vlek op komen, geen probleem. Door de tec coating kun je ze eenvoudig afnemen met een vochtige doek. De paper bags kunnen tevens gewassen worden Was ze op maximaal 30°C of met de hand en laat ze plat drogen. 

Gebruik je de papieren zak als planten- of bloempot? Zet er dan wel een dichte binnenpot in. De bags zijn weersbestendig, maar helaas niet waterdicht.


De producten van Uashmama zijn handgemaakt en daarom allen uniek. Hierdoor kunnen kleuren en maten iets afwijken van de tekst en foto’s.