Paper Bag Square Tec Quarzo Rosa

€--,--
1 Op voorraad
Artikelcode PAQTELPQUA
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Deze vierkante paper bag van Uashmama is oud roze van kleur en voorzien van een tec coating. Verkrijgbaar in diverse maten.

Deze vierkante paper bag van Uashmama is oud roze van kleur. De zak heeft een extra coating, genaamd tec, waardoor deze ook geschikt is voor buiten of in wat vochtigere ruimtes zoals de badkamer.  

De paper bag komt uit Italië en is gemaakt met liefde & zorg voor mens, natuur en dier. De bag is handgemaakt van wasbaar papier AGGO®. Dit papier van 100% natuurlijke vezels heeft de look & feel van leder, maar is geheel zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd. Alle producten van Uashmama zijn dan ook ‘groen’ gecertificeerd. Lees er hier meer over. Voor de kleuring van onze zakken worden plantaardige kleurstoffen gebruikt.  

De tec coating geeft de bag aan binnen -en onderkant een glanzend laagje en kan daardoor nog beter tegen vocht. Bovendien zijn de zakker super sterk en kun je ze voor heel veel verschillende doeleinden gebruiken. Ideaal voor het ordenen van je spullen, het serveren van brood, als bloempot of ‘gewoon’ omdat hij zo leuk staat op de tuintafel, in het kantoor of de badkamer. 


Afmetingen (L x B x H)
De vierkante tec paper bag is verkrijgbaar in onderstaande maten. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste grootte, hebben wij per bag voorbeelden genoemd waarvoor je hem kunt gebruiken.

 • SMALL - 10,5 x 10,5 x 24 cm
  Gebruik dit formaat voor crèmes en tandpasta’s in de badkamer of voor een klein plantje op de tuintafel.
 • LARGE PLUS - 15 x 15 x 15 cm
  Een fijne opberger voor bijvoorbeeld speelgoed of schoonmaakmiddelen.  
 • XLARGE – 21 x 21 x 48 cm
  Deze wat hogere zak kan gebruikt worden als prullenmand of plantenpot op het terras.
 • XXLARGE – 30 x 30 x 72 cm
  Gebruik deze grote XXL bag in de woonkamer of tuin voor kussens en plaids of groot speelgoed. Tevens is hij perfect als wasmand. Opgeruimd staat netjes!

Bepaal de hoogte van de paper bags zelf door de rand om te rollen. De bovenstaande maten gelden als de paper bags nog niet gerold zijn.

Care
Mocht er per ongeluk een vlek op komen, geen probleem. Door de tec coating kun je de paper bags eenvoudig afnemen met een vochtige doek. De paper bags kunnen tevens gewassen worden. Wij raden aan om ze met de hand te wassen en ze plat te laten drogen. 

Gebruik je de bag als bloempot? Zet er dan wel een dichte binnenpot in. De bags zijn weersbestendig, maar helaas niet waterdicht.

De producten van Uashmama zijn handgemaakt en daarom allen uniek. Hierdoor kunnen kleuren en maten iets afwijken van de tekst en foto’s.