SALE! Wallet Original Small Croco

€--,--
2 Op voorraad
Artikelcode WALCCSMAVA
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Deze portemonnee Original Crocco Small van het merk Uashmama is multifunctioneel. Hij is in diverse kleuren met krokodillen structuur verkrijgbaar.

Deze portemonnee Original Crocco Small van het merk Uashmama is multifunctioneel. Hij is in diverse kleuren met krokodillen structuur verkrijgbaar. De portemonnee is gemaakt van wasbaar papier Aggo. De large variant is naast portemonnee ook ideaal te gebruiken voor je mobiele telefoon. Daarnaast is hij handig voor reisdocumenten tijdens je vakantie of gebruik de portemonnee als stijlvolle clutch.

De vegan portemonnee Original Crocco komt uit Italië en is gemaakt met liefde & zorg voor mens, natuur en dier. Hij is handgemaakt van wasbaar papier AGGO®. Dit papier van 100% natuurlijke vezels heeft de look & feel van leder, maar is geheel zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd. Alle Uashmama producten zijn dan ook ‘groen’ gecertificeerd. Lees er hier meer over. Voor de kleuring worden plantaardige kleurstoffen gebruikt.  

Afmetingen (lxbxh)
Small 10 x 10,5 cm

Care
Mocht er per ongeluk een vlek op komen, geen probleem. Wij raden aan de portemonnee met de hand met een licht sopje te wassen en hem plat te laten drogen.  


De producten van Uashmama zijn handgemaakt en daarom allen uniek. Hierdoor kunnen kleuren en maten iets afwijken van de tekst en foto’s.