Roy Case

€--,--
In backorder
Artikelcode ROYTEUNBLA
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Deze laptophoes van Uashmama is geschikt voor een laptop van 13 inch. De hoes is gemaakt van wasbaar papier AGGO® met Tec coating.

Deze laptophoes van Uashmama is geschikt voor een laptop van 13 inch. De hoes is gemaakt van wasbaar papier AGGO® met Tec coating, wat de look & feel van leder heeft. De binnenzijde heeft een katoenen voering. Op de voorzijde zit een handig insteekvak.

Care
Mocht er per ongeluk een vlek op komen, geen probleem. Door de Tec coating is de laptophoes heel makkelijk af te nemen.

Afmetingen (lxbxd) 13 inch
33 x 2 x 26,5 x 2 cm

 

15 inch:

Deze hoes van Uashmama komt uit Italië en is gemaakt met liefde & zorg voor mens, natuur en dier. De case is handgemaakt van wasbaar papier AGGO®. Dit papier van 100% natuurlijke vezels heeft de look & feel van leder, maar is geheel zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd. Alle producten van Uashmama zijn dan ook ‘groen’ gecertificeerd. Voor de kleuring van de tassen worden plantaardige kleurstoffen gebruikt.


De producten van Uashmama zijn handgemaakt en daarom allen uniek. Hierdoor kunnen kleuren en maten iets afwijken van de tekst en foto’s.