Shine Bag Basic

€--,--
In backorder
Artikelcode SHILUUNBLA
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Met de schoudertas Shine van Uashmama ga je goed georganiseerd op pad. In diverse kleuren beschikbaar.

Met de schoudertas Shine van Uashmama ga je goed georganiseerd op pad. Door het grote formaat kan er veel in en door de verschillende binnenvakken vind je alles makkelijk terug. De tas is gemaakt van wasbaar papier Aggo met Lux bewerking, waaraan hij zijn naam ‘Shine’ te danken heeft. Door deze bewerking heeft de shopper een glanzend gewaxd laagje en is hij extra bestand tegen water en vlekken. De Shine is voorzien van lederen schouderhengsels.

Deze tas komt uit Italië en is gemaakt met liefde & zorg voor mens, natuur en dier. De tas is handgemaakt van wasbaar papier AGGO® met Lux bewerking. Dit papier van 100% natuurlijke vezels heeft de look & feel van leder, maar is geheel zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd. Alle Uashmama producten zijn dan ook ‘groen’ gecertificeerd. Lees er hier meer over. Voor de kleuring van de tassen worden plantaardige kleurstoffen gebruikt. Lux papier is gewaxd, gewassen en nogmaals gewaxd waardoor het een leder look heeft, maar soepeler en zachter is dan de andere papier bewerkingen. 

Afmetingen (lxbxh)
De Shine is verkrijgbaar in diverse kleuren en heeft de volgende afmeting:
29 x 14 x 39 cm

Care
Mocht er per ongeluk toch een vlek op de tas komen, geen probleem. Hij kan namelijk gewassen worden. Wij raden aan hem met de hand met een licht sopje te wassen en hem plat te laten drogen. Lederen details kunnen niet gewassen worden.  

De tassen van Uashmama zijn handgemaakt en daarom allen uniek. Hierdoor kunnen kleuren en maten iets afwijken van de tekst en foto’s.