Vita Wallet Zip Crocco

€--,--
Niet op voorraad
Artikelcode VTACCUNAVA
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
De portemonnee Vita Crocco is in diverse kleuren verkrijgbaar. De portemonnee is gemaakt van wasbaar papier met krokodillen structuur.

Deze portemonnee Vita Crocco van Uashmama is in diverse kleuren verkrijgbaar. De portemonnee is gemaakt van wasbaar papier AGGO® met krokodillen structuur. Hij heeft een fijn formaat met acht vakjes voor pasjes en twee grote vakken. Het middelste vak voorzien van een rits, zodat hier muntgeld in bewaard kan worden. Het is ook leuk om de Vita als kleine clutch te gebruiken.

De portemonnee Vita komt uit Italië en is gemaakt met liefde & zorg voor mens, natuur en dier. Hij is handgemaakt van wasbaar papier AGGO®. Dit papier van 100% natuurlijke vezels heeft de look & feel van leder, maar is geheel zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd. Alle Uashmama producten zijn dan ook ‘groen’ gecertificeerd. Lees er hier meer over. Voor de kleuring worden plantaardige kleurstoffen gebruikt. 

Afmetingen (lxbxh)
19 x 11 cm

Care

Mocht er per ongeluk een vlek op komen, geen probleem. Wij raden aan de portemonnee met de hand met een licht sopje te wassen en hem plat te laten drogen.


De producten van Uashmama zijn handgemaakt en daarom allen uniek. Hierdoor kunnen kleuren en maten iets afwijken van de tekst en foto’s.